عدل گر دادرسان سیمرغ عدالت عدل گرعدل گر
09981288800
02158784
جردن-بلوار ستاری-پلاک ۳ –واحد ۱۸
عدل گر دادرسان سیمرغ عدالت عدل گرعدل گر

طرح صیانت از حقوق عامه در برابر حیوانات

صیانت از مردم در برابر حیوانات
صیانت از حقوق عامه در برابر حیوانات.

صیانت از حقوق عامه در برابر حیوانات

در جلسه ۳ شنبه ۱۸ آبان ماه مجلس شورای اسلامی طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک و مضر اعلام وصول شد.

طرحی که با انتقادات فراوان از سوی رسانه ها و مردم در شبکه های اجتماعی رو به رو گردید و سایت خبری تحلیلی عصر ایران با انتقاد از نمایندگان تیتر زد که به جای صیانت از حقوق عامه در برابر حیوانات به صیانت از جیب مردم فکر کنید و طرحی ارایه دهید که اموال مردم در بورس صیانت شود و ارزش پول ملی بالا رود.

اگر این طرح تصویب شود

واردات، تولید، تکثیر، پرورش، خرید و فروش، حمل و نقل و گردانیدن اعم از پیاده یا با ماشین و نگه داری حیوانات نامتعارفی مثل تمساح، لاک پشت، مار، سوسمار، گربه، موش، خرگوش، سگ و میمون ممنوع می شود و مرتکبین به جزای نقدی معادل ۱۰ تا ۳۰ برابر حداقل حقوق کارگری محکوم می شوند

و فقط بعضی مراکز مانند هلال احمر یا آزمایشگاه های تحقیقاتی و روستا نشینان و عشایر و گله داران  در محدوده فعالیت و در تناسب با نیازهای زندگیشان از این طرح مستثنا شده اند.

بقیه افراد هم باید درخواست کتبی خودشان را به دادستانی استان و یا شهرستان تسلیم کنند تا در خصوص آن تصمیم گیری شود.

۲-اتحادیه مشاوران املاک موظف می شوند که در اجاره نامه ها بندی بگنجانند تحت عنوان ممنوعیت نگه داری حیوانات.

و هر مشاور املاکی که ۳ ماه پس از ابلاغ رسمی قانون این موضوع را رعایت نکند به جزای نقدی ماده ۱ محکوم می شود.

حتی اگر موجر به هر علتی از درج این شرط در قرارداد خودداری کند و مستاجر از حیوانات ماده ۱ نگه داری کند موجر و مستاجر هر کدام جداگانه به مجازات جزای نقدی ماده ۱ محکوم می شوند

۳- هر همسایه ای می تواند بدون این که نامش فاش شود از نیروی انتظامی خواستار پیگیری موضوع شود.

۴- در صورت گردانیدن این حیوانات با وسیله نقلیه علاوه بر مالک یا حامل حیوان، راننده ماشین نیز به جزای نقدی ماده ۱ محکوم و ماشینش ۳ ماه توقیف می گردد و البته توسط پلیس جریمه هم می شود.

 

پیام بگذارید

X