عوارض شهرداری و مسائل حقوقی آن

عوارض شهرداری
عوارض شهرداری

مبنای پرداخت عوارض شهرداری چیست؟ برای چه تخلف هایی این مبالغ واریز می شود؟

ما این جا در این مطلب همراهتان هستیم تا شما را در خصوص پاسخ سوالات بالا راهنمایی کنیم.

با خواندم این مطلب در این موارد آگاهی کافی را کسب خواهید کرد.

در این موضوع باید بدانید که شوراهای شهر برای این که بخشی از هزینه های خدماتی و عمرانی مورد نیاز شهر ها را  تامین کنند عوارضی را جهت پرداخت وضع می نمایند.

و عوارض سالانه شهرداری ها برای ساختمان ها  به 3 دسته ی:
  • نوسازی ( برای ساختمان های مسکونی )
  • کسب و پیشه ( برای ساختمان های تجاری)
  • مدیریت پسماند

تقسیم بندی می گردد.

عوارض شهرداری به جهت کدام تخلفات باید پرداخت بشود؟

اخذ این مبالغ جدای از تخلفات ساختمانی می باشد. عوارض یک نوع مالیات است که سازمان های رسمی در مقابل ارائه ی خدمات معینی از مردم دریافت می کنند .

عوارض شهرداری از جمله مهم ترین و به یک بیان کلی تر و بهتر اصلی ترین منبع درآمد شهرداری ها می باشد که بر حسب مقررات قابل دریافت است. طبق ماده 2 قانون نو سازی و عمران شهر مصوب 1347 تمام اراضی و مستحدثات و ساختمان های واقع در حدود قانونی شهری می بایست به صورت تمام و کمال در مدت تعیین شده پرداخت نمایند .

آیا ملاک محاسبه به صورت سالیانه می باشد؟

عوارض متعلق به شهرداری تابع مقررات حاکم در زمان تعلق این عوارض می باشد و با توجه به فقدان حکم قانونی موجبی موجبی برای محاسبه ی عوارض بر اساس مقررات سنوات بعدی وجود نخواهد داشت .

در صورتی که ملک بدون پروانه ساختمانی یا بر خلاف آن در سال 1390 احداث و رای کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری در سال 1398 صادر گردد عوارض مربوط به هر سال بر اساس ضوابط حاکم بر همان سال حساب خواهد شد.

روش‌های پرداخت قبض های  عوارض شهرداری

برای توسعه سرویس‌های غیر حضوری و جلوگیری از رفت و آمد شهروندان، شرایطی برای پرداخت غیر حضوری قبوض عوارض شهرداری ملک وجود دارد. که البته باید گفت همچنان شرایط پرداخت به صورت حضوری هم فعال می باشد.

توجه نمایید:

این مطلب از طرف وکلای عدل گر

در راستای آگاه کردن شما می باشد.

لطفا از تماس تلفنی در خصوص نحوه ی پرداخت

عوارض شهرداری خود داری فرمایید.

باخواندن مطلب به صورت کامل

روش پرداخت عوارض را خواهید آموخت.

پرداخت حضوری

در این روش باید به خودپردازهای بانکی، دفاتر خدمات الکترونیک و ادارات درآمد مراجعه کرد.

پرداخت غیر حضوری

در پرداخت غیر حضوری عوارض شهرداری، می‌توان از طریق سامانه تهران من، ارسال کد شناسایی ۱۵ رقمی‌ واحد مسکونی و ۱۲ رقمی‌ واحد غیر مسکونی، به سامانه پیامکی ۱۳۷۰۰۰۰۰۷۰، سامانه تلفنی ۱۳۷ و کد دستوری #۱۳۷*پرداخت را انجام داد.

همچنین اداره مالیات برای پرداخت مالیات خودرو از طریق سامانه‌های اینترنتی شرایط را فراهم نمود. پرداخت عوارض آنلاین خودرو از طریق سایت تهران من به آدرس my.tehran.ir امکان پذیر می باشد.

البته که می‌توان اپلیکیشن تهران من را هم نصب و از قسمت خودرو و طرح ترافیک عوارض را پرداخت کرد. دقت کنید که پرداخت و استعلام عوارض ماشین را می‌توان، از طریق شماره گیری کد دستوری #3*3*137* نیز انجام داد.

عوارض بهای خدمات مدیریت پسماند غیرمسکونی، بهای خدمات مدیریت پسماند مسکونی، عوارض کسب و پیشه، عوارض نوسازی و عمران نیز از طریق اپلیکیشن و سامانه تهران من، قابل استعلام و پرداخت می باشد.

شهروندان عزیز، می‌توانید به راحتی اپلیکیشن تهران من را از طریق سامانه شهرداری راه اندازی کنید و در تلفن همراه خود داشته باشید. همچنین پرداخت عوارض نوسازی و عمران، در سایت شهرداری تهران به آدرس Tehran.ir نیز قابل انجام است.

نتیجه گیری

در خصوص مبحث حقوقی این موضوع باید عنوان داشت که جهت پرداخت این مبالغ نیازی به اثبات تخلف یا نواردی از این قبیل نمی باشد زیرا همانطور که گفته شد اصلا عوارض شهرداری در قبال بروز تخلفی پرداخت نمی گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا